جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جایزه حقوق بشر در دستان «انسیه شاه‌حسینی» | معرفی برگزیدگان تجلی اراده ملی

  • کد خبر: ۲۱۲۶۶۶
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
جایزه حقوق بشر در دستان «انسیه شاه‌حسینی» | معرفی برگزیدگان تجلی اراده ملی
برگزیدگان بخش تجلی اراده ملی در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر شب گذشته ۲۹ بهمن ماه از طرف نهاد‌ها و ارگان‌ها معرفی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز آیین اختتامیه بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر شب گذشته ۲۹ بهمن با حضور سینماگران و نهاد‌ها و ارگان‌های مختلف در هتل پارسیان آزادی در حال برگزاری است.

این مراسم دقایقی پیش با سرود جمهوری اسلامی ایران و قرایت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.

اجرای مراسم را مژده لواسانی برعهده دارد.

مجتبی امینی دبیر جشنواره فیلم فجر، محمدحسین لطیفی، بابک خواجه پاشا، محمدرضا شریفی نیا، مهدی فرجی، پوران درخشنده، مجید زین العابدین، محمود کلاری، ابوالفضل پورعرب و ... از جمله حاضران در مراسم هستند.

سخت‌ترین شغل دنیا بعد از کار در معدن فیلمسازی است!

مجتبی امینی دبیر جشنواره در سخنانی درباره این دوره از جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: خدا را شاکریم که این دوره از جشنواره هم با شکوه و با فضایی آرام و دلگرم کننده و امیدبخش برای اهالی محترم سینما به لحظات آخر خود نزدیک می‌شود و قطار جشنواره وارد ایستگاه آخر شد.

وی اضافه کرد: آیین تجلی اراده ملی آخرین برنامه این دوره از جشنواره است. از ۱۸ نهاد و مجموعه فرهنگی که همراه ما بودند در آیین امسال و از صاحبان آثار حمایت کردند، ممنونم. این اتفاق بزرگی است و این حمایت باعث پشتکار بیشتر فیلمسازان می‌شود. امیدواریم این حمایت که برای چرخه صنعت سینما و اقتصاد سینما لازم است ادامه یابد چراکه فیلمسازی حمایت دستگاه‌های دولتی را می‌طلبد؛ کسانی که متولیان پشتیبانی در حوزه فرهنگ هستند.

امینی یادآور شد: امیدوارم در سال آینده هم در این چرخه و برای خانواده سینما حمایت ویژه‌ای باشد و شاهد آثار فاخری در صنعت سینما باشیم. جا دارد از صاحبان ۱۰۶ اثری که متقاضی بودند چه آن‌ها که وارد بخش رقابتی شدند و چه آن‌ها که نشدند، تشکر کنم. فکر می‌کنم این میزان آثار در طول یک دهه گذشته یک رکورد بوده است.

دبیر جشنواره در ادامه گفت: فیلمسازی کار سختی است و از گرما و سرما تا بی پولی را در بر دارد. همه می‌دانند سخت‌ترین شغل دنیا کار معدن است و بعد از آن فیلمسازی. از اینکه فیلمسازان همت کردند، فیلم ساختند و به جشنواره فرستادند ممنون هستیم.

وی همچنین اظهار کرد: خود ما در سال‌های قبل فیلم می‌ساختیم و پشت در جشنواره می‌ماندیم و می‌گفتیم کاش ۳۳ فیلم می‌شد ۳۴ فیلم، اما شرایط و مقررات سخت است. از فیلم‌هایی که به جشنواره راه پیدا نکردند عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم سال‌های بعد فرصت حضور برایشان وجود داشته باشد. ۴۲ دوره جشنواره برگزار شده است؛ این میراث فرهنگی کشورمان امانتی است که بابد از آن مراقبت کنیم و به عزیزان برسانیم. امیدوارم شاهد جشنواره خوبی در سال‌های آینده باشیم.

در بخش بعدی برنامه کلیپی به یاد درگذشتگان سینما پخش شد.

اهدای جوایز تجلی اراده ملی

سپس بخش اهدای جوایز آغاز شد که در ابتدا ۲ جایزه از طرف بنیاد ۱۵ خرداد به فیلم «دو روز دیرتر» از اصغر نعیمی و فیلم «آغوش باز» به کارگردانی بهروز شعیبی اهدا شد.

در بخش دیگر نمایندگان ستاد امر به معروف و نهی از منکر روی سن آمدند و به ترتیب آثار برگزیده‌شان را اعلام کردند که بر این اساس امیر ابیلی و داوود گنجوی نویسندگان فیلمنامه فیلم «آبی روشن»، عباس نادران برای تهیه کنندگی فیلم «مجنون» و در رتبه بعد امیرعباس ربیعی برای فیلم «احمد» به عنوان برگزیده شناخته شدند.

سپس نمایندگان سازمان بسیج دانشجویی روی صحنه رفتند و جایزه خود را به علی ثقفی کارگردان فیلم «پرویزخان» اهدا کردند.

در ادامه ستاد حقوق بشر جایزه خود را به فیلم «دست ناپیدا» به کارگردانی انسیه شاه حسینی اهدا کرد.

جوایز شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به محمود کلاری کارگردان فیلم سینمایی «تابستان همان سال»، محمدرضا شریفی نیا تهیه کننده فیلم سینمایی «پروین» و مارال بنی آدم بازیگر فیلم سینمایی «پروین» اهدا شد.

در ادامه از طرف بانک سینا جایزه‌ای به علی ثقفی برای فیلم «پرویزخان» رسید. دومین انتخاب این بانک نیز مهدی شامحمدی برای فیلم «مجنون» بود که این فیلم را شایسته تقدیر دانست. همچنین انتخاب بعدی این بانک امیرعباس ربیعی برای فیلم «احمد» بود.

در ادامه مراسم کلیپی نمایش داده شد که به تجلیل از عزت الله علیزاده از مدیران جشنواره فیلم فجر ۴۲ تعلق داشت؛ و سپس با حضور ابوالفضل پورعرب، مجتبی امینی و محمدرضا شهیدی فر از ۴۱ سال تلاش عزت الله علیزاده تجلیل شد.

سپس نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روی سن رفتند تا انتخاب‌های خود را اعلام کنند که فیلم «پرویزخان» به تهیه کنندگی عطا پناهی انتخاب این وزارتخانه بود.

بنیاد خیریه خیر ماندگار نیز جایزه خود را به فیلم «دروغ‌های زیبا» به کارگردانی مرتضی آتش زم‌زم با محور نیکوکاری اهدا کرد.

بانک ملت جایزه اول خود را به جواد عزتی کارگردان فیلم «تمساح خونی» و جایزه بعدی را به امیرعباس ربیعی برای فیلم «احمد» و جایزه سوم را به عباس نادران و مهدی شامحمدی تهیه کننده و کارگردان فیلم «مجنون» اهدا کرد.

جایزه موسسه فرهنگی آهنگ آتیه به فیلم «پرویز خان» به کارگردانی علی ثقفی و فیلم «آغوش باز» بهروز شعیبی رسید.

بنیاد تعلیم و تربیت برهان در ادامه جایزه خود را به فیلم سینمایی «باغ کیانوش» به تهیه کنندگی محمدجواد موحد اهدا کرد.

سازمان امور مالیاتی نیز جایزه خود را به فیلم «پرواز ۱۷۵» به کارگردانی محمدحسین حقیقت اهدا کرد.

نمایندگان استان قدس رضوی نیز جایزه خود را به فیلم «آبی روشن» به کارگردانی بابک خواجه پاشا اهدا کردند.

بابک خواجه پاشا در سخنانی گفت: جشنواره که تمام شد برخی گفتند این فیلم را سفارش گرفتید، اما ما با تمام وجودمان و عشق به امام رضا (ع) فیلمی را شروع کردیم و تا میان راه هم رفتیم و بعد عزیزان آمدند و حمایت کردند. امام رضا (ع) و شهدا نقطه وصل هستند، نسل‌ها را باید با هم آشتی دهیم تا جامعه بهتری داشته باشیم.

همچنین جایزه بعدی آستان قدس رضوی به سیدمحمدحسین میری تهیه کننده این فیلم رسید. جایزه سوم هم به محمدمهدی نخعی راد تهیه کننده انیمیشن «ساعت جادویی» تعلق گرفت.

در ادامه کمیته نمایش بین المللی جشنواره فیلم فجر پنج مجموعه از پردیس‌ها را شایسته تقدیر دانست که تندیس تجلی اراده ملی به پردیس سینمایی زیمامال و سامان بابایی اهدا شد که با شروع جشنواره ۴۲ این پردیس سینمایی شروع به کار کرده است.

همچنین در این بخش تندیس تجلی اراده ملی به طور مشترک به استودیو روشنا و موسسه خط فرضی اهدا شد.

در بخش دیگر برنامه با پخش کلیپی از یکی دیگر مدیران سال‌های جشنواره فیلم فجر تجلیل شد که این تقدیر به سیمون سیمونیان مدیر دبیرخانه جشنواره به پاس چهار دهه حضور او اختصاص داشت.

۲ انتخاب معاونت زنان ریاست جمهوری ساره رشیدی بازیگر فیلم «احمد» و مارال بنی آدم بازیگر فیلم «پروین» بود.

جایزه ستاد راهیان نور نیز به محمد عسگری نویسنده و کارگردان فیلم «آسمان غرب» تعلق گرفت.

نهاد کتابخانه‌های عمومی نیز جایزه خود را به محمدرضا شریفی نیا تهیه کننده «پروین» اهدا کرد و محمدمهدی مشکوی تهیه کننده «ببعی» هم شایسته تقدیر شناخته شد.

سازمان بهزیستی نیز جایزه خود را به محمدرضا کریمی صارمی تهیه کننده فیلم «ظاهر» اهدا کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->